Portfolio

Bloemgeschikt geeft workshops bloemschikken in het atelier in Hengelo. Tevens kan Bloemgeschikt in opdracht bloemwerk verzorgen, waaronder rouwbloemwerk en bruidsbloemwerk. In dit portfolio zijn voorbeelden te vinden van bloemstukken die gemaakt zijn in opdracht voor diverse gelegenheden en bloemstukken die gemaakt zijn tijdens de verschillende workshops. 

Bloemwerk in opdracht

In opdracht maak ik passend bloemwerk. De foto’s laten zien dat dit bloemwerk kan variëren van tafelversiering voor een 50-jarig verjaardagsfeest of een verjaardagscadeau tot kerstkransen!

Rouwbloemwerk

Rouwbloemwerk vind ik erg mooi en eervol om te doen. In gesprek met u als nabestaande komen we samen tot een passende bloem- en kleurkeuze, wat bijdraagt aan een waardig afscheid.

Bruidsbloemwerk

Voor jullie ‘Grote Dag’ kan ik zorgen voor prachtig bloemwerk. Van bruidsboeket tot versiering van de trouwlocatie, etc. Graag ga ik met jullie in gesprek over de mogelijkheden!

Zijdebloemen

Ook voor zijdebloemen kan je terecht bij Bloemgeschikt. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden, die zijn er volop!

21 Diner

Ben je op zoek naar feestelijke aankleding voor een 21 diner? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bloemwerk Workshops Kerst

In de periode voor kerst pakken we meestal flink uit. Het huis wordt gezellig versierd en er wordt lekker gekookt. Ik zorg er ook voor dat het atelier sfeervol versierd is, zodat het bijdraagt aan een gezellig avondje uit! De stukken welke we tijdens de kerstworkshop maken, kunnen altijd naar eigen smaak worden gemaakt. Ik zorg voor voldoende (kleur)keuze in materialen, zodat een ieder met een persoonlijk bloemstuk naar huis gaat!

Bloemwerk Workshops Voorjaar

Elk seizoen heeft zijn charmes. Voorjaar vind ik persoonlijk een fijne periode om bloem te schikken. De workshops voor Pasen zijn dan ook een feestje om te doen. Ik kies meestal voor frisse pasteltinten, die het voorjaar echt benadrukken.