Over Bloemgeschikt

Over mij

Bloemen en het creëren van een fijne sfeer in huis zijn altijd mijn passie geweest. Daarom heb ik zo’n 9 jaar geleden, na een aantal jaren fulltime voor mijn gezin te hebben gezorgd, de opleiding Bloem & Design aan het AOC in Enschede gevolgd. En nu wil ik die passie met jullie delen! Daarom geef ik workshops in het fijne atelier van Bloemgeschikt! 

– Mariëtte Mater –

Workshops bij Bloemgeschikt

Tijdens een workshop bij Bloemgeschikt ga je aan de slag met het maken van een bloemstuk in het atelier in Hengelo. De workshops worden gegeven in groepen van maximaal 8 personen. We beginnen de avond om 20:00 met koffie, thee en iets lekkers en zullen daarna aan de slag gaan met het bloemwerk. Na ongeveer 2 uur leggen we de laatste hand aan de bloemstukken en we zullen de avond rond 22:00 afsluiten met een hapje en drankje. 

Rouwbloemwerk

Naast het geven van workshops vind ik het ook erg mooi om rouwbloemwerk te maken. Het is heel bijzonder om voor een familie een stuk te maken waarvan je kunt zeggen: “Dit geeft precies het karakter van de overleden dierbare weer.”

Graag ga ik dan ook met je in gesprek om tot een mooi bloemwerk voor het afscheid te komen. Ook kunnen we samen met jou, kinderen en/of kleinkinderen het bloemwerk maken, wat het natuurlijk nog persoonlijker maakt. 

Bruidsbloemwerk

Voor jullie ‘Grote Dag’ kan ik zorgen voor prachtig bloemwerk. Van bruidsboeket tot versiering van trouwlocatie, etc. Graag ga ik met jullie in gesprek over de mogelijkheden!

Atelier

Het atelier van Bloemgeschikt bevindt zich aan de Bornsedijk 24e in Hengelo. Hier worden workshops gegeven, voor maximaal 8 personen. Alle materialen en benodigde gereedschappen zijn in het atelier aanwezig. Een workshop bij Bloemgeschikt staat garant voor een gezellige avond uit!